Ob kateri uri je nocoj boj UFC? UFC 276 Razpored

Nocoj poteka UFC 276 z 12 dvoboji, razdeljenimi na tri karte, in dvema prvenstvenima tekmovanjema, ki služita kot glavni atrakciji. Oboževalci lahko pričakujejo dolgo in krvavo noč akcije MMA, ki naj bi trajala krepko čez polnoč. Če ne želite zamuditi niti minute dogajanja in si nameravate ogledati UFC 276 prenos v živo na spletu v celoti, ali če ne nameravate gledati uvodnih dvobojev in želite samo vedeti, kdaj se bodo odvijali glavni boji, je tukaj zelo pomemben čas UFC 276.



banneradss-1

UFC 276 je dogodek s plačilom za ogled in Ultimate Fighting Championship običajno izvede enega od teh dogodkov na mesec z nekaj izjemami. Ti dogodki UFC PPV skoraj vedno vključujejo vsaj ducat tekem, ki so razdeljene med tri karte: zgodnje predtekmovanja, predtekmovanja in glavno karto. Glavna karta je, kot ste pričakovali, glavni dogodek. To vključuje plačani del oddaje.

Pri prenosu v živo UFC 276 se zgodnji pripravljalni boji začnejo ob 18. uri. ET (15:00 PT). Za to karto so načrtovani trije dvoboji. Temu sledi predhodna karta ob 20. uri. ET/17:00 PT, na sporedu štiri borbe. Končno se glavni dogodek - plačilo po ogledu - začne ob 22. uri. ET/19:00 PT. Ta glavna karta vsebuje pet dvobojev, vključno z glavnim tekmovanjem za naslov prvaka v srednji kategoriji Izrael Adesanya in izzivalec naslova Jared Cannonier. Pričakujemo, da se bo to zgodilo po polnoči, saj UFC blokira približno pol ure za vsak boj z glavnimi kartami. Pred glavnim bo sledil soglavni dogodek, ki je trilogija za naslov v peresni kategoriji med branilcem naslova Alexandrom Volkanovskim in nekdanjim prvakom Maxom Hollowayem.

Še vedno imate čas, da se prijavite na ESPN+ in kupite plačilo za ogled, tako da lahko nocoj gledate UFC 276 na spletu. Če ste novi pri ESPN+, vam priporočamo, da izkoristite enkratno paketno ponudbo, ki vam omogoča pridobitev enoletnega članstva v ESPN+ s paketom UFC 276 PPV za 100 USD, kar pomeni 45 USD popusta na ceno nakupa. jih ločeno. Nato se pripravite na pretakanje dogajanja v živo z začetkom ob 18. uri. ET (ali ob 22:00 ET, če ste na njem samo na glavnem dogodku).

UFC 276 Fight Card

Zgodnji predtekmovanja (18.00 ET/15.00 PT)

  • Uriah Hall proti Andréju Munizu
  • Jessica Eye proti Maycee Barber
  • Jessica-Rose Clark vs. Julija Stoliarenko

Predtekmovanja (20.00 ET/17.00 PT)

  • Brad Riddell vs. Jalin Turner
  • Ian Garry proti Gabrielu Greenu
  • Jim Miller proti Donaldu Cerroneju
  • Brad Tavares proti Dricusu du Plessisu

Glavni dogodek (22.00 ET/19.00 PT)

  • Israel Adesanya proti Jaredu Cannonierju
  • Alexander Volkanovski proti Maxu Hollowayu
  • Sean Strickland proti Alexu Pereiri
  • Robbie Lawler vs. avtor Bryan Barber
  • Pedro Munoz vs. Sean O'Malley

Komentarji

kultura,espn,mma,novice,šport,pretakanje,ufc,ufc-276,ufc-276-spored